Lovci se bave uzgojem, zaštitom i lovom divljači dok fotografi snagom svojih fotografija uvelike utječu na osvještavanje ljudi o potrebi suživota s prirodom i očuvanju sve ugroženijeg okoliša. U današnje vrijeme brzog življenja i stresa na poslu i u svakodnevnom životu sve više dolazi do izražaja ponuda specifičnih turističkih usluga, koje ljudima omogućuju kvalitetan odmor i bijeg od svakodnevnih obaveza i problema, kao i mogućnost bavljenja aktivnostima za koje u uobičajenim dnevnim rutinama pojedinca ne ostaje mnogo prostora.

Ukoliko želite poći u avanturu traganja za životinjama u njihovim prirodnim staništima i osjetiti jedinstvo s prirodom, uzbuđenje i iščekivanje, kao i uživati u tradicionalnoj slavonskoj hrani i naspavati se daleko od gradske gužve - svakako se javite!

Fotolov se odvija u pratnji voditelja lovišta, koji će Vam svojim korisnim savjetima i znanjima pomoći kako bi Vaš fotolov bio što uspješniji. Potrebno je dobro poznavati navike životinja, kao i biti spreman na brojna iznenađenja koja pruža netaknuta priroda i dinamiku kojom se fotolov odvija. U lovištu, osim divljači kojom gospodarimo, možete vidjeti i mnoge druge životinjske vrste od kojih su neke na popisu zaštićenih i ugroženih vrsta poput vidre (Lutra lutra L.), štekavca (Haliaeetus albicilla, por. Accipitridae), škanjca osaša (Pernis apivorus), crne lunje (Milvus migrans), crne rode (Ciconia nigra) i drugih.

U mogućnosti smo našu ponudu prilagoditi Vašim željama i zahtjevima te Vam organizirati posjete prirodnim ljepotama i znamenitostima u okruženju (Park prirode Papuk, Park šuma Jankovac, Ružica grad, Geološki spomenik prirode Rupnica, Arboretum Lisičine, rijeka Drava).

T: +385 (0)33 551 436